Szinte mindegy, hogy a testépítő-versenyeken vagy egy melegfilmben mutogatja egy jól kigyúrt férfi magát, gondolhatták azok a román sportolók, akik külföldön pornózásba kezdtek. A Cancan bulvárlap meg is nevez néhány román sportolót: Viorel Marasoiu, Ionut Iana, Daniel Chivu, Dragos Popescu, Octavian Mihaita és Lucian Pantea – írja a manna.ro.

Amikor nem valamelyik testépítő versenyen mérik össze tudásukat, a sportolók egymást simogatják a kamerák előtt. Mint kiderült, nemcsak a román, hanem a kelet-európai testépítők körében is nagy ennek a divatja. A Cancan szerint amerikai internetes oldalakon Massive romanian muscle masturbation címmel kering többek között az egyik film a román és kelet-európai fiúk teljesítményéről.

A román bulvársajtóban először néhány nappal ezelőtt Viorel Marasoiu esetét kapták fel, aki az Egyesült Államokban pornózik. A román testépítés fiatal ígérete Karl Kasper néven szerepel a meleg XXX filmekben, és kigyúrt testének köszönhetően hamar ismert lett Amerikában. Viorel a filmezést és a sportolást egyszerre űzi, a World Musclemania Bodybuilding Championshipen például nemrégiben harmadik helyet szerzett.

Az eredeti cikkben említett videót nem találtuk meg, viszont tényleg szép számmal vannak olyan anyagok interneten, amiket úgy reklámoznak, hogy román testépítők rázzák rajtuk a répát. Mint ahogy az például az ezen egészen minimalista videón is látható.

Annak, aki szeretne elmerülni a témában pedig ezt a fórumot ajánljuk, tele van jobbnál jobb képekkel. Ezen a képen hangosan felnevettünk, ennél pedig a könnyünk is kicsordult. Hát milyen szomorúan néz már ott a jobb oldalon a fickó meredező farokkal!