Suzy, akinek végül nem sikerült felállítani az orális rekordot – 100 farok helyett csak 47 landolt a szájüregében –, könyvet ír az életéről. A Tutti Frutti magazinnak adott interjúban azt nyilatkozta, könyvével más nyavalygós lányokat akar megérinteni, akik szintén be vannak fordulva. "Az első jelenetem egy szájbaverős nemi erőszak lett volna kint az utcán egy autóban. De nem mentem el, mert féltem attól, hogy nem fogom tudni megcsinálni" – mondta Suzy, aki beszélt az abortuszáról, arról, hogy pszichológusok három éven át gyógyszerrel kezelték, és hogy párkapcsolatból menekült a pornóiparba.

"Ezen az első forgatásomon két színem volt, a második jelenet egy szájba pisilős. Ott viszont az volt bennem, hogy basszus, ezt csak azért is ki fogom próbálni, holott egy nagyon gusztustalan dolog volt, de pont azért!" – mondta Suzy a pornós karrierje kapcsán, hozzátéve, a húgyszex nem okozott benne különösebb problémát, elsőre. Élete második pornóforgatásán ugyanis az análos-pisilős jelenetet végighányta. "Leálltunk. Bár én mondtam nekik, hogy vegyék fel, mert szerintem így eladhatóbb a film. De nem vették fel. A pisilős jelenetek miatt egyébként vízhajtót vettünk be forgatás előtt, és lehet hogy attól lettem rosszul. Akkor mondtam, hogy több pisiszexet nem vállalok!"

Az interjúban, amit itt olvashat el az, akinek van erre legalább egy órája, elhangzik még az is, hogy a pornós öngyilkossági kísérletet tett egy film miatt, mert tetszett neki az öngyilkosság, és hogy az apja fejbe lőtte magát, amikor ő 3 éves volt.

Az első magyar orálkirálynő életrajzi könyvét reméljük, nem karácsonyra tervezik kiadni, ha mindennek csak a fele igaz, az is elég kemény.