Míg Bolíviában a női pankrátorok, azaz choliták hosszú szoknyában, kalapban verekszenek a ringben, addig Nagy-Britanniában kicsit lengébb öltözetben – esetenként egy szál csöcsben – esnek egymásnak azon asszonyok, akik egymás püfölésével akarnak némi pénzt keresni. Cicaboksszal foglalkozik Emma Griffiths, egy háromgyermekes flintshire-i nő is, és órabérben fizetik azért, hogy fehérneműben verekedjen a társaival. A meccsek nem közönség előtt zajlanak, hanem rögzítik ezeket, majd az érdeklődők pénzért letölthetik a felvételeket az internetről - tudtuk meg egy fotóügynökség összeállításából. Köszönjük.

Az ügyfeleket minden információval ellátják a Bitchfight UK egyébként nem túl igényesen kivitelezett oldalának üzemeltetői: az ár mellett feltüntetik, hogy milyen formátumban töltötték fel az adott videót, mekkora a mérete, hány perces, mikor töltötték fel, ja, és persze azt is, hogy kik szerepelnek benne, és nagyjából mi is történik. A legnépszerűbb cicaboksz videók között van amelyik 12 dollárért ( kb. 2500 forintért) is letölthető, de van amelyikér 26 dollárt (kb. 5400 forintot) kell fizetni. Igen, minél hosszabb ideig gyepálja egymást két elszánt, félmeztelen nőszemély, annál többet kell perkálni a kíváncsiskodóknak.

Persze nem ez az egyetlen oldal, ami ezzel foglalkozik, vagyis úgy tűnik, hogy van kereslet. Az interneten keresgélve találtunk olyan oldalt is, amelyen nem kissé lepukkant hálószobákban esnek egymásnak a nők, hanem irodai környezetben, ahol a „gyönyörű, versengő, féltékeny főnökasszonyok és hosszú lábú titkárnők” kaphatnak hajba. Hajrá!