A szerkesztőségünkbe érkezett képek alapján úgy tűnik, a VV5 egyik szereplője, a rövid hajú, szeplős lány, név szerint Kertész Tengermélyérzésű Vera pornózhatott. Az alábbi képeken látható, ahogy egy farokkal a szájában boldogan elvan, ha egyáltalán ő van a képen. A képek készítéséről semmi pontosan nem tudni, lehet, hogy csak a pasijával készített egy szexvideót, ami kiszivárgott a netre, de az is lehet, hogy valóban próbálkozott a felnőttfilm műfajjal - a levél feladója szerint ez utóbbiról van szó. Információink szerint VV Vera nem tájékoztatta az RTL Klubot a képekről, melyek felbukkanása a VV5 stábját is meglepte. Úgy tudjuk, a csatorna még nem döntött a sorsáról.

VV Vera az érzelmes nők kategóriában került a ValóVilág 5-be, korábban a 2009-es Velvet arca szépségversenyen már láthatták a Velvet oldalán. E kapcsán készített interjút Keleti Györgyivel.

A képekről és/vagy videóról Kertész VV Vera egyik legközelebbi barátnője, Zita sem tudott. Kérdésünkre elmondta, sokkolta a hír, mert nem tudott róla, de épp ezért úgy gondolja, valaki meghekkelhette a fotókat - igaz, fotós kollégánk szerint a hímtagot nem Photoshoppal dugták VV Vera szájába. „Konzultáltam erről a családtagokkal és a barátokkal is, de nem tudok mit mondani, mert nem tudok erről. Azon kívül, hogy a Velvet arcán szerepelt, nem tudok semmiféle forgatásról vagy fotózásról” – nyilatkozta lapunknak VV Vera barátnője, akinek meggyőződése, hogy a lány egyik rosszakarója hekkelhette meg a képeket.

„Szeretném azt gondolni, hogy ez a történet nem valós, hogy nincs semmiféle valóságalapja. De ha mégis kiderülne, hogy tévedtem, akkor sem törné meg a barátságunkat, mert tudom jól, mennyi pozitív oldala van, milyen értékrenddel bír, milyen ember. Az mindenesetre nem kizárt, hogy ez valamiféle házivideó, mégis inkább azt gondolom, ez az egész egy hekkelés. Az RTL Klubbal abban maradtunk, hogy kiderítik, megfotosopolták-e a képeket” – tette hozzá.

Megkerestük az ügynökséget, amelynek neve a fotók jobb sarkában látható, ám túl sokat ők sem tudtak vagy nem akartak mondani.

Ön szerint ki van a képen?

“Minden modellel szerződésünk van, évek óta működik az ügynökség, azóta  több ezer modellel dolgoztunk együtt. Szerződést köt minden modell, az ügyben nem nyilatkozhatok" – mondta a Velvet megkeresésére a Brillbabes erotikus modelleket foglalkoztató ügynökség egyik munkatársa.

(Aki úgy érzi, szeretné megosztani VV Vera szexjelenetét videón, írjon a velvet@mail.index.hu e-mail címre.)