18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A jó seggű Alexis Texas az e heti pornós

2011.10.22. 17:31

Az 1985-ös születésű Alexis Texas 22 éves kora óta űzi a szakmát, jelenleg is aktív. A szőke hajú lány norvég, német és Puerto Rico-i felmenőktől származik, Panamában született. Az első jelenetét Jack Venice-szel forgatta a Shane's World című felnőtt filmben, itt kollégistát kellett alakítania. Akkoriban forgatott még pár jelenetet Floridában, majd 2007-ben továbbállt Los Angelesbe, ahol az LA Direct modellügynökséghez szerződött. 2008-ban elkészült a Discovering Alexis Texas című filmje, amit Belladonnával forgatott, 2009-ben pedig megalapította saját ügynökségét. Számos nagy pornócéggel dolgozik együtt a mai napig, mint például az Elegant Angel. Szerepelt a Hustler magazinban, 2010-ben a Maxim magazin beválogatta a legjobb 12 pornószínésznő közé.

A szakmában rengeteg elismerést kapott, többszörös AVN-díjas, 2011-ben több szobrocskát is hazavihetett, övé 2010 legjobb segge, díjazták a legjobb gruppen jelenetért, legjobb hármasért, és választották már az év legjobb pornószínésznőjének is. A pornóoldalakon főleg kerek, formás és méretes segge miatt szerepel, ezért szeretik rajongói.