18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Spermának tűnő síkosító

2011.11.08. 14:54

A STR8cam síkosító a megtévesztésig hasonlít a spermára. A síkosító víz alapú, krémes állagú, és a készítők szerint semmihez sem hasonlítható az érzés, amit síkosítóként képes nyújtani. Állítólag olyan hosszan tart, mint a szilikon alapú síkosítók, biztonsággal használható minden szexuális segédeszközhöz, nem hagy foltot a lepedőn, nem ragacsos, nincs semmilyen illata és semmilyen íze.

A reklámszöveg szerint imádják az ügyfelek, a pornós stúdiók is – ez utóbbinál rendszeresen használnak valamilyen spermára hasonlító anyagot, ha már nem bírja az alany. A STR8cam síkosítót mindenféle kiszerelésben kínálja a gyártó, a gallon méretű 100 dollárért (22 000 Ft) kapható, az egyszer használatos zacskóban kínált síkosító 2 dollárért (500 Ft) megvehető. Itthon az egyetlen hazai, minőségi fétisboltban kapható, a Black Dreamben, de csak kétféle méretben (60 ml és 236 ml), kétezer és négyezer forintért.