18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kínzó kérdés: mit keres a görögdinnyében a műfarok?

2011.11.09. 15:30

Ideális plakátja lehetne a magyar dinnye népszerűsítésének az édes kis Jessie Andrews kalandja a dinnyével. A szőke lány sétálgatott egy farmon, meglátott egy szeletekre vágott görögdinnyét, egy törölközőt és egy üvegdildót, és hopp, máris tudta mit kell tennie. A dildót berakta a dinnyébe, leszopta, beleült a dildóba, az egyik dinnyeszelettel pedig a csiklóját izgatta. Ha ezt tudta volna Almodovar, egész biztos, hasznát vette volna a Kika című filmjében – amiben egy férfi gyümölccsel is izgatja az épp alvó hősnőt.

Visszakanyarodva a galériában látható képekre, egyetlen kérdésünk van csak, ki és miért adta azt az instrukciót Jessie Andrewsnak, hogy tegye a dildót a dinnyébe és szopja azt.

Eleve a műfarok szopása teljesen érthetetlen, aki ezt egyszer valaha kitalálta, elmondhatná végre, mi értelme. Hogy miért kell az üvegdildót beleágyazni a görögdinnyébe és azt szopni, az aztán igazán rejtélyes.