18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Melegpornót forgattak a Wall Street-ellenes tüntetők

2011.11.23. 11:57

A szeptember 17-én kezdődött újbaloldali tüntetéssorozat alatt melegpornót forgattak az egyik sátorban. A filmet az Occupy Oakland (Foglald el Oaklandet) tüntetésen készítette a Dirty Boy Video. A történet szerint két hippy tüntető találkozik a tüntetésen, beszélgetnek, majd elvonulnak az egyik sátorba, csókolóznak, simogatják egymást, és természetesen dugnak. A Dirty Boy Video azzal a szöveggel kommentálja saját filmjét az oldalán, hogy ugyan a rendőrség megtiltotta, hogy sátrakat állítsanak fel a tüntetésen, de azt nem, hogy egymás gatyáját levegyék.  "Branden és Skyler kis szünetet tartanak az oaklandi Occupy tüntetésen és elfoglalják egymás farkát! Ez a kihívás, gyakorolni a szólásszabadságot, teli szájjal!" – írják a melegpornó videó alatt.

Az Occupy Wall Street (Foglald el a Wall Streetet!) tüntetéssorozat résztvevői a gazdasági egyenlőtlenségek és a nagyvállalatok politikai befolyása ellen demonstráltak több nagyvárosban. New Yorkban, Portlandben, Vermontban és Zürichben is tüntettek, mindegyik helyszínen közbeavatkoztak a rendőrök.