18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Érzékiségre hajt az új, nőknek készült pornófilm

2011.11.30. 20:30

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a barcelonai feminista pornófilmrendezőnő közzétett pár backstage fotót készülő filmjének forgatásáról. A Cabaret Desire című film mostanra elkészült, a négy történet előzetesét a rendezőnő, Erika Lust oldalán meg lehet nézni.

A fantáziákra épülő Cabaret Desire négy negyedórás filmből áll össze. A történet szerint a Cabaret Desire egy helyszín, olyasmi, mint amilyet a Shortbusban már láttunk. A Cabaret-ban erotikus történeteket mesélnek egymásnak a szereplők. A Two Alexes egy strap-onos leszbikus szexjelenet, bár nem teljesen, mert van benne hetero jelenet is. A My Mother a szadomazo világát idézi igen kifinomultan, a tetőtől talpig beöltözött nő használ egy megkötözött férfit. Az In Wonderlandben ajándékba kapott meglepetés-szexet látni, a Wet Sheets-ben pedig két szerelmes osztja meg emlékeit. A filmekre egyáltalán nem a megszokott 5 perc történet és 20 perc dugás jellemző, a történések és a szexjelenetek tökéletesen keverednek, kiegészítik egymást. Azok, akik az Emmanuelle-en nőttek fel, és túl durvának tartják a pornómegosztókon látottakat, imádni fogják.