18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Cassandra Cruz, az análban erős exdomina

2011.12.03. 19:42

Cassandra Cruz 1982-ben született New Jersey-ben, 2006 óta aktív a pornóiparban. Életéről nem sokat tudni, egy vele készült interjúból és a weboldalán található infókból kirajzolódik a kép róla. "Akkor kezdtem el pornózni, amikor kirúgtak a munkahelyemről. Jól elvagyok a szexualitásommal és a meztelenséggel, dominaként dolgoztam három évig. Rájöttem, hogy a szex normális módja kifizetődőbb, mint dominának lenni" – nyilatkozta Cassandra Cruz a Freeones magazinnak. Arról is beszélt, hogy művészeti iskolába járt, diplomát is szerzett 2005-ben, illusztrációt tanult. 2006-ban New York-ban elkezdett egy üzleti iskolát is, de azt már nem fejezte be, a pénz miatt fejest ugrott a szexiparba. Később találkozott egy ügynökkel, aki Los Angeles-be hívta pornózni, az első utazásakor máris forgattak vele egy jelenetet. Azóta is aktív.

"Nem beszélek arról az embereknek, mivel foglalkozom, a szomszédaim nem tudják" – nyilatkozta a barna hajú, barna szemű Cassandra Cruz a magazinnak. Hozzátette, mindeddig semmi durva élménye nem volt a pornózásban, mert mindez semmi ahhoz képest, hogy korábban levizelte, tökön rúgta a férfiakat, hogy ha kérték. Weboldalán is ír pár fontos tudnivalót magáról, például, hogy kedvence a kutyapóz, hogy nem szereti a túl nagy egójú, hazudós embereket. Szenvedélye a szex – talán ezért is szeretik rajongói annyira. Főleg análban erős, de forgat leszbikus és csak masztizós jeleneteket is.