18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: hármasban triplázódik az öröm

2011.12.04. 19:47

A jó hármas szexhez az a képesség kell, hogy az ember tudjon többfelé figyelni, és persze nem árt, ha van elég önbizalma: azoknak ajánljuk a hármast, akiket felizgat a gondolat, hogy partnerüket mással látják csókolózni.

Szakavatott hármasszexelők szerint az a legnagyobb kihívás, hogy három olyan ember találkozzon, akik egymásnak kölcsönösen tetszenek, és természetesen egymásra nyitottak. Jó esetben – a rossz eset az, ha valakit rábeszélnek a hármasra – ez a kiindulási pont. A lustábbak csinálhatják úgy, ahogy Alekosz, azaz háton fekve várhatják két nő kényeztetését. Azoknak, akik szeretnek aktív részesei lenni a történéseknek, ajánljuk a hátsó pózokat, ugyanis így két ember keze és szája biztosan szabadon marad ahhoz, hogy egy harmadikat kielégítsenek. A jazz-balett póz vagy a falánk vadállat póz tökéletesek ehhez, amíg ketten a földön ülve csinálják, a harmadik állhat felettük. (A nemeket szándékosan kihagytuk, hogy két fiú egy lány, két lány egy fiú, három lány vagy három fiú a felállás, mindenki maga választja.)