horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: hátulról, csúszkálva

2011.12.16. 19:35
IMG 1991

Az e heti póz egyik neve az, hogy követelődző, azért, mert a szexpózban  a nő egyszerre élvezheti a hüvelyi és a klitorális izgatást. A férfi a hátán fekve húzza fel az egyik lábát, ha kényelmes, akkor a másikat is nyugodtan felhúzhatja. A nő üljön az ölébe és persze a farkába, hátulról, de úgy, hogy vegye a lába közé a férfi felhúzott lábát. Is. Ebben a pózban a nő irányít, ez is egyfajta lovagló póz.

Ha nem elég síkos a pálya, célszerű a férfi combtövét síkosítóval bekenni, így garantált a hatalmas orgazmus. A pasinak is kijiut a jóból, mindent végignézhet közelről, igaz, hátulról, de ebben sincs kevesebb izgalom, mint ha elölről tenné. A pózt nem igazán használják a pornóiparban, ezért meggyurmáztuk, és felvettük művészi filtert használva természetesen. De hogy ne maradjon estére pornó nélkül, lejjebb egy hitelesnek tűnő csajszex videóval illusztráljuk az e heti pózt.

Csak ők ketten