horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bobbi Star, az év pornósa a heti pornós

2012.01.29. 18:37

A 173 centis, 59 kilós barna hajú Bobbi Star 2006 óta van a szakmában, 2011-ben rendezőként is próbálgatja magát, ráadásul az Evil Angel produkciós cégnél. A színésznő 1983-ban született, a kaliforniai Santa Clarában, egy olasz-magyar család sarjaként. A San Jose egyetemen végzett zeneszakon, majd egyszercsak 23 évesen a pornóiparban kötött ki. Állítólag újhullámos feminista, több kötözéses és egyéb szubmisszív jelenetben is látható a neten. Erős análban, dipiben és a leszbikus pornóban is. Egy interjúban állítólag arról beszélt, nagyon vágyott arra, hogy  Rocco Siffredivel dolgozzon, de amikor végre egy filmben szerepeltek, nem közös jelenetet kaptak. Így Bobbi Star remegő térdekkel Rocco Siffredi elé állt, és azt mondta, meg akarja őt baszni. Az pedig nem érdekli, hogy az általa a Pornó Jézusának aposztrofált színész-rendező kamerára veszi-e vagy sem. Végül Rocco úgy dugta meg, hogy közben a fejét a vécébe lógatta – mint feljebb írtuk, a pornósnak szubmisszív hajlamai vannak.

2011-ben a top 12 legjobb pornósai közé választotta a CNBC, idén őt választotta a szakmai zsűri az év pornószínésznőjének.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft