18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Anya és lánya szexel egy fürdőkádban

2012.02.29. 21:29

Sokat nem tudni az ismert magyar pornóipar egyik mélypontjáról, az Anya lánya című klasszikusról, amit egyébként pár éve a legtöbb THC-függő egyetemista koliszobájában simán fel lehetett lelni pár évvel ezelőtt. Nem is a gusztustalan képsorok, hanem a szövegvilág miatt, mivel a Sztripió és Ártu művésznevek mögé rejtőző készítőktől különösen vicces instrukciók érkeznek. Azt a jelenetet is nagyon nehéz elfelejteni, amikor az anya kér még egy kis Martinit. A lány, Lindike annyira nem beszél, de végül is nem is azért van ott.

Több további alkotásuk is fennmaradt az utókor számára, a másik népszerű filmjükben a Tárkonyi család életét forgatták fel kissé, de az még egy egészségesebb, a megszokottnál nyitottabb férj-feleség viszonyt mutatnak be. Abban pedig természetesen csak reménykedni merünk, hogy itt nem egy igazi anya-lánya párosról van szó, ugyanakkor a közmegegyezés szerint pár rosszabb sorsú kelet-magyarországi faluban tényleg mindent össze lehet hozni pénzért, úgyhogy sokaknak fog még ez a kérdés álmatlan éjszakákat okozni. Valamivel gyengébb verzióban azért történik hasonló, egy amerikai irodista anya a pornós lányával sztriptízel közösen.