Isis Taylor nevét 2011-ben rengetegen megismerhették, ő is egyike volt Charlie Sheen pornós istennőinek, akivel a színész pár héten át jól elszórakozgatott 2011 januárjában. Azóta bekerült a minden idők 50 legnépszerűbb pornósai közé is. Mindezt annak köszönheti Isis Taylor, hogy kiposztolt pár képet a Twitter-oldalára Charlie Sheen bulijáról.

Az egész botrányból egész jól profitált az izraeli, perui és skót származású pornószínésznő, 2010 óta folyamatosan jelölik az AVN-re, XBIZ díjakra több kateógóriában is, mindeddig még nem nyert semmit. A januári AVN-en Rocco Siffredivel közös jelenetre jelölték a Rocco's American Adventures (Rocco amerikai kalandjai) című felnőttfilmre, hiába.

Az 1989-es születésű, 173 centi, 59 kilós pornószínésznő Isas Taylor néven is ismert, orált, arcraélvezést, leszbijelenetet és masztizást vállal, eddig körülbelül 110 filmje jelent meg. A vörösesbarna hajú Isis Taylor 2008 óta, 19 éves kora óta forgat pornófilmeket. A Penthouse-ban és a Hustler magazinokban is szerepelt már, magánéletéről annyit tudni, hogy házas.