A brit X-Factor egyik zsűritagja, Tulisa Contostavlos, ismertebb nevén Tulisa, az N-Dubz nevű zenekar egyik tagját pippantja le abban a videóban, ami kiszivárgott a neten – az énekesnő tagadja, hogy ő lenne a videón. A szőke hajú, angol énekes-dalszerző partnerére úgy derült fény, hogy a mindössze hatperces videóban látható pöcsöt felismerte az egyik zenésztársa. A bandában zenél ugyanis Tulisa unokatesója is, Dappy, ő ismerte fel a bandatag farkát az énesnő szájában. Az Egotastic azonban úgy tudja, hogy az énekesnőhöz közelállók szerint 100%, hogy nem ő látható a felvételen.

Tulisa maga is énekelt az N-Dubzban, ami egész véletlenül március 16-án oszlott fel hivatalosan. Az alábbi videóban gyakorlatilag egy POV felvétel látható, egy szőke hajú nő – aki vagy ő, vagy nem – eleinte az arcához csapja a méretes feka hímtagot, kicsit nyalogatja kéz nélkül, majd lelkesen rárabol, és nekilát a munkának.

Az 1988-as születésű Tulisa Contostavlos – a  brit X-Factorban a csapatokat mentorálja – gyerekkora eléggé terhelt volt a Wikipédia szerint. Állítólag anyja mentális problémákkal küzdött, az apja pedig korán elhagyta őket, ő akkor 14 éves volt. Többször is próbálta magát megölni, erőszak, droghasználat, depresszió, anorexia, anyagi problémák mind szerepelnek a múltjában. Aztán jött a zenélés, és minden rózsaszín lett.