18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: a Jáde fuvola oráltechnika

2012.03.30. 21:46

A Jáde fuvola oráltechnikát misztikum lengi körül, de a dolognak utánajárva kiderült, ez nem más, mint eufémizmus.
A Jáde fuvolázást egyes források a gésákhoz kötik, állítólag többezer éves technika. Ez a tudás a gésák kihalása után is fennmaradt, a luxuskurvák űzték tovább.

A technika nem más, mint a farok tetejének nyalogatása, egészen gyendéden, mint ahogy a kígyók nyújtogatják a nyelvüket. A körkörös, szinte lehetletfinom nyelvcsapások mellé a kezet és az ujjakat is be kell vetni. A nő üljön a férfi elé vagy a mellkasára – ahogy tetszik –, terpeszben. Ujjai legyenek a farok felső részén, a hüvelykujjakat pedig az alsó részére tegye. A nyelvét akárcsak a kígyók, úgy mozgassa, és csak nagyon finoman érintse a férfi makkját. Közben körülbelül 15 másodpercenként vegye el a száját – állítólag ettől hatalmasat élvez minden pasi, viszonylag gyorsan.

Hogy mindebből mi igaz, azt nem tudni, a megkérdezett férfiak és nők is csodálkozva néztek a Jáde fuvola kifejezést hallva, ami például Jina Bacarr: The Blonde Geisha című könyben ebben a regényben szimplán csak a pénisz egyik szinonímája.