horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A biszex Casey Cumz az e heti pornós

2012.04.15. 22:15

A barna hajú, biszexuális Casey Cumz 1989-ben született Amerikában, magát katonagyereknek tartja. 22 évesen, 2011-ben kezdett pornózni, és azonnal a nagyobb produkciós cégekhez került, mint az Evil Angel és a Jules Jordan Video, több mint 30 filmet forgatott eddig. Biszexnek tartja magát, de azt nyilatkozta a The Porn Newsnak, hogy ha választania kellene, akkor inkább a férfiakat választaná.

A magánéletéről nem sokat tudni, lévén, hogy még csak 22 éves, az biztos, hogy webkamerás pornósként kezdte, majd a pornóiparba került. A Twitter-oldalán és egy-egy interjúban szívesen beszél magáról. Például arról, hogy szeret olyan perverzekkel találkozik a számítógépen keresztül, mint amilyen ő is. A TheRealPornWikiLeaks.com interjúban arról is beszél, hogy ő soha nem fog kotonnal dugni a kamerák előtt, mert órákon keresztül az őt irritálja. Azt is megosztotta a világgak, hogy az anyja gyűlöli őt, a nevelőapja pedig azt kívánja, bár megerőszakolnák őt egy sikátorban. A Twitter-oldalán azt írja, az az élete, hogy dugjon, LA bitchnek, azaz LA ribancnak defininálja magát. Az első dipijéről azt írja, imádta – mindez azért elég erősen PR szagú. A magánéletében az izmos pasikat szereti, akik átveszik felette az irányítást.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft