horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A fekvőrendőr az e heti póz

2012.04.20. 18:20
photo(27)

A fekvőrendőr egyike azoknak a pózoknak, melyekben könnyen, nagyot lehet élvezni, különösebb megerőltetés nélkül. Az e heti szexpóz egy hátsó misszionárius póz. A nő feküdjön a hasára, karját tegye a feje alá, vagy maga elé, mindegy. A lábait csak kissé nyissa ki, nem kell nagy terpesz. A férfi teljesen feküdjön rá a nő testére, és hatoljon belé hátulról. A behatolás és az izgatás akkor igazán élvezetes ebben a pózban, ha a nő szex közben keresztberakja a lábát, vagy ha a férfi összetolja szorosan egymás mellé a nő lábait. A póz igényel előjátékot – itt kell elsütni azt, hogy szárazon hátulról sose – kölcsönös orált vagy bármi mást, ami a nőben elég testnedvet produkál. A fekvőrendőr pózban a gyors és nagy orgazmus is összejön férfinek és nőnek is, főleg azoknak ajánljuk, akik szeretik hátulról.

Mivel ez a póz sem a pornósok kedvence – nem is lehet úgy kamerázni, hogy a nő hüvelye is látszódjon –, ezért a póz hangulatához illő videóval illusztráljuk a fekvőrendőr pózt.