A Publicdisgrace.com oldalon látható több olyan pornóvideó is, amit úgy tűnik, egy elhagyott MÁV-vagonban forgathattak Budapest közelében. A videó 13. másodpercében látható a jobb alsó sarokban, hogy a jellegzetes kék vagonon Kőbánya-Kispest tábla van.

"Az alábbi felvételek elkészítéséhez a vállalatok nem járultak hozzá. A filmrészletben a vasúti kocsi oldalán elhelyezett fém iránytáblát a vasúttársaság évek óta nem használja, így feltételezhetően egy több évvel ezelőtti felvétel - amelynek elkészítését nem engedélyezte a vasúttársaság - kerülhetett most nyilvánosságra" – kapta meg a választ a Velvet a MÁV Kommunikációs Osztályától.

A pornójelenet kemény szadomazo, amit – elnézve őket – egyik résztvevő sem élvez: a hármas jelenetben egy nőt (a francia Cecilia Vegát) szájpecekkel a szájában kikötöttek a személyvonat csomagtartó rácsaihoz, őt hátulról épp megrakja egy férfi, egy nő pedig a száját szorítva csúnya dolgokat mond neki.

A Publicdisgrace oldalon (ami feltehetően az amerikai Kink.com egyik aloldala) ráadásul több jelenet is látható az említett vagonról, amit graffiti díszít. Nem először fordul elő, hogy MÁV-os helyszínen pornót forgatnak Budapesten. Korábban leszbijelenetet forgattak az egyik vasútállomáson, a pornójelenetben még a hangosbemondót is lehetett hallani. A nyilvános helyen dugás külön műfaj a pornóiparban, amire általában senki nem ad engedélyt, mégis leforgatják.