18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vicky Vette, a nagymellű MILF az eheti pornós

2012.05.13. 16:35

A szőke MILF, Vicky Vette lesz a háziasszonya a május 15-i XBiz Warm partynak Miamiban. "Döbbenetes, hogy megnyertem az év websztárja díjat az XBiztől, így megtiszteltetés volt, hogy felkértek a partira" – nyilatkozta a norvég származású Vicky Vette a Porn Newsnak. A pornószínésznő 38 évesen kezdte a szakmát 2003-ban, és egészen a mai napig benne van, nyakig. Vicky Vette könyvelőként élte életét egészen addig, míg a férje hozzá nem segítette a pornózáshoz. A MILF-pornós megnyerte a Hustler egyik amatőr fotópályázatát, ez volt a kezdő lökés, és máris anált forgatott.

A 168 centis, 55 kilós Vicky Vette több mint 150 pornófilmben látható, leszbit, anált, orált, gangbanget, dipit, azaz mindent csinál. Melleit 36 dupladésre, azaz elég nagyra műttette. A többi felkapott MILF-pornóssal, például a svéd MILF Puma Swede-del, Julia Annel és Francesca Lee-vel összeállt egy csapatba, VNA Girlsnek nevezték el magukat, és élő show-kkal turnéznak szerte Amerikában – igen, ott van ennek kulturája. Twittere az egyik legnépszerűbb a pornósok közül, közel 300.000-en kíváncsiak az életére.