18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Prosztatánál lehet érezni a péniszpumpa hatását

2012.05.15. 18:43

Olvasónk a Bang Bang erekciópumpát kapta meg ajándékba a Muffintól (a vagyaim.hu felajánlásával), természetesen azzal a feltétellel, hogy tapasztalatát megírja nekünk. Kristóf 26 éves, semmiféle erekciózavarral nem küzd, egyszerűen csak érdekelte a pumpa, szerette volna kipróbálni, milyen érzés a vákumozás:

2012-05-09 23.57.26

"Az az igazság, hogy én nem úgy használom, ahogy kéne, vagyis ahogyan általában használni szokták a férfiak" - számolt be a végeredményről olvasónk. "Ennek ugyanis az a lényege, hogy felpumpálod, és van egy gumipereme, aminek a farkadon kellene maradnia. De mivel én nem vagyok intim, így azt nem is hagytam rajta. Maga a termék különösen izgató tud lenni, ha nem egyedül csinálod, hanem van hozzá partner. Kipróbáltam egy csajjal is, és hagytam, hogy ő csinálja nekem. Iszonyatosan élvezte ő is (a látványt), meg én is.

Az egész farkam megduzzadt, és a hajszálerek kitágultak. Nagyon érzékeny lesz tőle a cerka, nekem végig olyan érzésem van tőle, mintha élvezni akarnék, és szinte a prosztatámnál érzem a hatását. Ekkora vákumot ráadásul egy női száj nem tud kifejteni. Amikor először kipróbáltam, még másnap is látszódott, hogy használtam, mert még mindig meg volt duzzadva a farkam. Gondolom, esztétikai okok miatt van kék színe, de például én jobban komálnám, ha átlátszó lenne."

2012-05-09 23.58.36

Kristóf hozzátette, az akció előtt érdemes a farkat jól betestápolózni, amin pedig kicsit meglepődött, az az, hogy a termék bepárásodik. Tesztelőnk egyébként bevállalós volt, kaptunk képet arról is, hogyan fest a dolog használat közben.