18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bréking: Hardcore szopás Dopeman új klipjében

2012.05.21. 21:42

Dopeman ahogy ígérte, pornóklipet forgatott, és mivel azt mondta, sokkal faszább lesz, mint Snoop Doggé, nagy várakozással néztük meg – Snoop isten, ezt szögezzük le. A végeredmény: körülbelül annyi a hasonlóság a kettő között mint maga Dopeman és Snoop Dogg között, vagy akár Budapest és Los Angeles között. Ettől függetlenül becsülendő, hogy Dopeman visszatért az igazán fontos témákhoz. Egy valamiben nagyot alkotott Dopeman, ez az első olyan magyar klip, amiben rendesen szopnak. Olykor ketten is egyszerre. Egyébként lehet ezt a műfajt  jól is csinálni, Sébastien Tellier a Cochon Ville című klipjében szintén egy színpadon dalol, és nézi, ahogy körülötte dugnak. Dopeman is ezt teszi, ül, és többek közt az análszexről rappel egy színpadon, közben nézi ahogy pornósok dugnak.

A klip hangulatában tökéletesen visszaadja a hazai erotika showk hangulatát – mondhatni nettó promó –, amikről már többször is megírtuk, hogy csak azoknak ajánljuk, akik pinát még csak képen láttak. Íme a mű az explaymate, vanabí valóságshow-játékos és expornós Lévai Adriennel a refrénben.