18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kovi idén is laza masztira buzdít

2012.05.25. 11:41

Idén úgy tűnik sokkal többen ünneplik hivatalosan a maszturbálást, a Velvet úgy tudja, hogy a Masztivilágnap oldalán már az első napokban többen nyomtak masztit, mint tavaly összesen. Akkor több mint huszonnyolcezren nyúltak magukhoz, ebből 15.888 férfi, 12.584 pedig nő volt. Kovi és a TuttiFrutti Party idén is összefogott a maszturbálás világnapjára, május 26-ára, csak nyomni kell egy "laza masztit, utána nyomni egy gombot". Idén még iPadet is lehet nyerni a masztizással.

Az eddigi legnagyobb világrekorder a japán Masanobu, majdnem tíz órán át képes egyfolytában maszturbálni. A 2009-es San Francisco-i Masturbate-o-thon versenyen nyújtott teljesítményét még senki nem tudta felülmúlni. A titka az, hogy gyakorlatilag az otthonában is egyfolytában ezt csinálja, míg barátnője főz, mos, takarít, varrogat, ő masztizik. A nők közül az eddigi rekorder Miss Kitty Kat, aki 2008-ban szintén a San Francisco-i versenyen pár perccel több mint 7 órán tárcsázgatott.