18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Aiden Ashley először dug pasival a Batman pornóban

2012.07.15. 16:32

Aiden Ashley 1990-ben született Arizónában, 2009 novemberében kezdett el pornózni. Az elmúlt években csak és kizárólag masztizást vagy lány-lány szettet vállalt, a július 20-án debütáló The Dark Knight XXX, azaz a Batman pornóverziója. A filmben a barna hajú, barna szemű pornós lesz Catwoman, az első pasis pornójelenetében pedig a Batmant játszó Giovanni Francescóval dug majd. A történet szerint az elkeseredett Batman elmenekül a városból, és remeteként él a pusztában, múltja árnyékában. Catwoman megtalálja őt, majd egy hatalmas dugás után elmondja Batmannek, hogy egy terrorista, Bane el akarja pusztítani Gothamet. Ráadásul elrabolta Batman egykori menyasszonyát is, szóval ideje szembenézni a gonosszal. A filmet az év rendezőjének választott Axel Braun rendezi, aki a mainstream filmek pornós adaptációit gyakorlatilag a csúcsra járatta – egyáltalán nem lepne meg, ha a következő lépés az lenne, hogy a mainstream filmek DVD-in az extrák közt a pornóverziókat is meg lehetne nézni. "Axel őszinte lelkesedéssel csinálja a filmjeit, ő csinálja ezeket a legjobban. A tény, hogy mind a kritikusok, mint a rajongók szeretik a filmjeit, mindent elmond" – nyilatkozta a filmet készítő Vivid produkciós cég igazgatója.

Visszakanyarodva az eheti pornósra, Aiden Ashley hiperaktív, és egyébként biszexuálisnak tartja magát. A 168 centis, 48 kilós pornós többnyire furcsa leszbijeleneteiről és bizarr masztizásairól ismert: van például egy éjjellátó kamerával felvett verekedős leszbijelenete, az alábbi klipben pedig egy budiban szolgálja ki magát.