18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az eheti pózt zabálás után ajánljuk

2012.07.20. 19:45

Nagy zabálás után az embernek semmihez sincs kedve, maximum csak ahhoz, hogy pihegjen teli hassal. A szex a kajakómában csak röpke gondolatként jöhet szóba, az egymáson fekvős 69, vagy a misszionárius póz olyan megerőltetőnek – és főleg hánytatónak – tűnik, hogy az ember gondolni se mer rájuk. Az állapot még annál is lustább szexet generálhat, mint amilyenre az ember másnaposan képes. A nyalás is kicsit macerásnak tűnhet a szokásos hasalós pózban, de ez még oldalt fekve is sokkal több annál, mint amit az ember teli hassal elbír. A szopás és a matatás marad tehát, de olyan pózban, ami mindenkinek elviselhető.

A nő feküdjön a hátára az ágy szélén, a férfi pedig álljon felé, természetesen úgy, hogy a farka a nő szájánál legyen (a 30. másodpercnél látható az alábbi videóban). A szopás ebben a pózban könnyen kivitelezhető, a férfi pedig eközben kézzel simogathatja, ujjazhatja is nőjét. A mélytorkozást érdemes kerülni, de az nem is a lusta szex fő jellemzője.