Ha esetleg nem érdekelnének valakit az olimpián történő dolgok, ne csüggedjen, hiszen szinte mindegyik sportból elérhető egy dugással tarkított verzió is az interneten. Mi kiválasztottuk a legjobb ötöt, ön pedig döntse el, melyik sikerült a legjobban. Egy pontot ér az ocsmány bunkóság, ötöt a soha nem hallott hahota vagy mindent elöntő vágy.

Dzsúdó

A japánok mindenből csinálnak pornót, így nyilván nem maradhatott ki a dzsúdó sem. Az aktus előzményeit sajnos nem láthatjuk, de gyanúnk szerint sportolást is imitáltak a szokásos keleti stílusú kikockázott digidugi előtt.

Gerelyhajítás

Egy igazi gyöngyszemet is találtunk. Részeg férfiak kocsmai beszélgetésében talán felmerülhet, hogy milyen mókás lenne műfaszt tenni a gerelyek végére, hogy aztán meglepődve konstatálják: a híres 34-es szabály itt is működik.

Kalapácsvetés

A videón több sportot is végeznek meztelenül, de egyértelműen a kalapácsvetés a csúcs, ahol férfiak a péniszükre lazán odarögzített kalapácsokat pörgetnek meg. A végén persze megússzák a csonkítást, de így is szürreális látvány.

Ping Pong

Ha valamiben tényleg emberfeletti képesség megtalálni az erotikát, akkor az a ping pong. Szerencsére vannak erre szakemberek, akik rögtön rájöttek, hogy az ütőt nem csak a labdák gépies csapására lehet használni, hanem akár fiatal lányok elfenekelésére is.

Súlyemelés

A nők nagyrészének eszébe sem jutna súlyzózni, miközben orálisan kényezteti partnerét, azonban a film címében csak MILF-ként emlegetett hölgy úgy érezte, hogy összeköti a kellemeset a hasznossal. Vagyis a film készítői érezték így, de a végeredmény szempontjából mindegy.