18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: a levegőben úszva

2012.08.10. 14:11

Az eheti pózt jól összeszokott, sportos pároknak ajánljuk, ugyanis a pózban a férfi úgy tartja meg a nőt a levegőben dugás közben, mint a jégtáncosok (ide kattintva láthatja). A férfi tehát áll a pózban, a térdét kicsi behajlítva, a nőt hátulról közelíti meg, és magára húzza. A nő tartsa ki a lábát hátul egyenesen, és spicceljen is a tökéletes látványért. Az egyetlen élhető, valósághoz közel álló dolog ebben a Káma-szútra pózban az, hogy a nő a férfi karjába kapaszkodva tartja a törzsét. Bár feltehetően a combjaival is tartja magát a faszija testén. A pózban a férfi irányít minden mozgást, ahogy a linkelt képen is látható, a kezét a nő hasára téve könnyebb irányítania a szexet.

Sokat gondolkodtunk azon, hogyan kivitelezhető ez a póz a legkönnyebben, és a válasz a sehogy után a talán a vízben. Szóval a fizika törvényei szerint a vízben ugye súlytalan az ember, így aki kedvet kapott az eheti pózhoz, próbálkozzon előbb a medencében, hátha.