horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sabrina Deep, a bukkakés az eheti pornós

2012.08.11. 14:23

Sabrina Deep, aki évente világkörüli bukkake turnéra indul, 1978 szeptemberében született Torontóban. A pornós 2006-ban kezdte a szakmát, azzal írta be magát a pornó történelembe, hogy a világ leghosszabb élő gangbangjét láthatta tőle gyakorlatilag az egész világ. 2007. szeptember 8-án összesen 77 férfival dugott, ezt egyébként a weboldalán élőben lehetett látni. Sabrina Deep  így ünnepelte a születésnapját, az ötletet, hogy közel 100 férfi menjen rajta végig, a rajongói találták ki. Innen következett a bukkake ötlet, 2008 májusában turnéra indult különleges produkciójával, ami abból áll, hogy mindenféle idegen férfi ráverheti szerte a világban. 2009-ben természetesen ismét bukkake turnéra indult, és azóta is lelkes. Sabrina Deep most szeptembertől ismét világ körüli bukkake turnéra indul, Barcelonában, Párizsban, Berlinben, New Yorkban, Torontóban is megmutatja mit tud – és ezt is élőben lehet követni az interneten.

A 182 centis, 55 kilós pornós magánéletéről, családjáról semmit nem tudni, eddig mindössze körübelül 10 filmet forgatott csak. Semmilyen pornós szakmabeli díjat nem kapott, egyetlen egyszer jelölték az év webcsillaga díjra, még 2009-ben.