horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Erika Bella az eheti pornós

2012.08.31. 14:33

Erika Bella csak azért lett az eheti pornós, mert augusztus 31-én Erika, Bella névnap van. Hogy direkt ezért választotta ezt a nevet, vagy egyszerűen csak azért, mert szép az arca és Erikának hívják, nem sikerült kiderítenünk. Mindenesetre a barna hajú magyar Erika Bella 22 évesen kezdett el pornózni, 1994-ben.

A 165 centi, 54 kilós pornószínésznőt a WikiPorn csodálatos testűnek, rendkívüli szépségként jellemzi. Erika Bella életéről semmit nem tudni. Nincs tetoválása, sem piercingje, tökéletes fehérnemű szettben dug: míder, csipkefehérneműk, fűző és tűsarkú szinte minden filmben van rajta. Leszbijeleneteket alig csinált, még csókolózni sem igen látni más csajjal. A sok pénzt érő análszexben rengetegszer látni, és az arcraélvezés és gangbang is jellemzik munkásságát. Dolgozott Marc Dorcellel, forgatott a Private médiának, a Wickednek és az Evil Angelnek is. Száztíz filmet találni a nevén, Erika Lamour, Erica Rakoscy, Erika Stone, Erica Rouge, Erica Red néven is forgatott. Erika Bella 2005-ben abbahagyta a szakmát.