Az eheti póz egy szimpla szemtől szemben lovaglás, azonban nem a nő lovagol a férfin, hanem fordítva. A póz ettől lehetetlen küldetés, bár akadt kollégánk, aki szerint az eheti póz inkább dexteres - ugyanis a férfi, miközben lovagol a nőn ülve, a nő nyakába kapaszkodik. Kicsit olyan, mintha fojtogatná a nőt szex közben - a pózt ide kattintva nézheti meg. A szexpózban tehát a nő ül, lábai terpeszben, a karjával támaszkodik a földön.

A férfi vele szemben, a nőn ül, miközben beléhatol. A pózban a férfi farka irreálisan mozog, legalábbis fullra lefelé hajtani egy merev farkat úgy, hogy közben fel-le mozog a test, szinte kivitelezhetetlen. "Most leültem egy díszpárnára, hogy tudok-e úgy mozogni, de szerintem teljesen irreális megcsinálni ebben a pózban a nőt" - írta egyik kollégánk a pózt látva. Egy másik kolléga szerint még az is lehetetlenné teszi a pózt, hogy a farok kihúzáskor gyakorlatilag az felcsapódik. A nyújtott terpeszt nem is említve. Ha valakinek mégis sikerülne ebben a pózban örömet lelni, várjuk a levelét a velvetszex@mail.index.hu -ra.

Mivel ezt a pózt még csak elképzelni sem sikerült úgy igazán, ezért még csak a fáradságot sem vettünk, hogy valamilyen Káma szútrás videóval illusztráljuk. Helyette itt a heti kedvencünk, Stoya és Kayden Kross leszbikus szexe, ami igen hitelesre sikeredett - láthatóan tényleg élvezik egymást.