horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ezek maradnak ki a pornófilmekből

2012.10.04. 17:48

Bár néha hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a pornófilmek világa csupa jó nőről és elképesztő élvezésekről szól, ez természetesen nem így van. Mint minden munkában, itt is rendszeresen megtörténik csupa vicces eset, csak a téma miatt még groteszkké is válik. Sajnos meglepően keveset tudhatunk róla, mik zavarhatnak meg egy forgatást, de szerencsére akad pár nyom.

Bakiválogatás

Megszámlálhatatlan bakiösszeállítás létezik, de mind közül talán ez a tízes csomag a legerősebb. A humorforrás nem bonyolult: az esetek többségében dugás közben eleső emberekről van szó, de hát az mindig vicces, amikor valaki erotikus, vagy kívánatos akar lenni, mielőtt majdnem kitöri a nyakát. Ez kiegészítve pár finggal és eltűnő szexjátékkal, és kész is van a tökéletes bakiválogatás.

Kovi Twitter

A magyar pornó egyik legnagyobb legendájának Twittere hosszú ideje a magyar internet egyik állócsillaga. Semmi okoskodás, csak rövid párbeszédek a forgatásokról. A viccet az adja meg persze igazán, hogy a szexmunkások a fejünkben élő minden képet lerombolva tárgyalják ki az ondónyelést és az anális szexet, vagy csak egyszerűen a magánéletük apró részleteit. Ez utóbbiról szól például a sajnos egyre ritkábban frissülő Twitter legutóbbi bejegyzése is: “Forgatáson: Tegnap felpofozott a barátom, mert spermát talált a hajamban, így megtudta, hogy pornózom. - És? - Leszoptam őt. Pornós módon” - olvasható a megható békülés története.

Alázás castingon

Akárhogy is nézzük, pornósokat castingolni egy idő után baromi unalmas lehet. Persze itt is el lehet képzelni, ahogy a szerencsés férfiak tonnányi felplasztikázott nőt dugnak halomra, de az Efukt.com több részes gyűjtése bemutatja a szomorú valóságot, ahol mindenre kapható, általában nagyon buta nők próbálnak könnyű pénzhez jutni, a válogatóknak pedig annyi szórakozás maradt, hogy a lehető legtrágárabb módon alázzák meg őket. Hímsovinizmus alert, szigorúan magas ingerküszöbű, és angolul tudó olvasók nézzék csak meg!

Meglepő cicák amatőr pornókban

Bár az oldal által begyűjtött jelenetek a filmek részét képezik, mégsem maradhat le az Indifferent cats in amateur porn. Ez a hiánypótló Tumblr már szerepelt nálunk korábban, nem véletlenül: tökéletesen foglalja ötvözi az internet két legfontosabb részét, a pornót és a cicákat. Az amatőr videókban a legváltozatosabb helyzetekben feltűnő cicák összegyűjtése nem lehet kis feladat, ezért nem is véletlen, hogy nem naponta frissülő tartalomról van szó. A készítői természetesen minden dícséretet megérdemelnek elhivatottságukért, amiért a több órányi, gyakran kevéssé gusztusos anyagból ki tudják szűrni ezeket a gyöngyszemeket.