horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: izommunka kapálózó nővel

2012.10.05. 19:57

Az eheti pózban a férfi az egyik combján mozgatja a nőt, a másik lábával támaszkodva a földön (ide kattintva láthatja a pózt). Az ülő szexpóz a nőnek valószínűleg szuper lehet, a férfinak kevésbé, a nagy izommunkában gyakorlatilag csak az élvezésre nem marad ereje. A nő szemtől szemben ül a férfivel, a férfi combján, lábai a magasban, a férfi fejénél. A kezeivel kapálózik, és nem támaszkodik - a póz kivitelezésénél azért ajánlatos valahogy ezt megoldani, enélkül maximum az űrben kivitelezhető a póz. A férfi az egyik combját behajlítva lovagoltatja a nőt, kezeivel tartva a nő testét, és irányítva a mozgást. Mindehhez lábmunkára és erőre van szükség, amit leginkább a chippendale-es fiúknak vagy a testépítőknek menne. Esetleg a ketrecharcosoknak.

A póz perszehogy nincs egyik pornófilmben sem, ezért hármasszexszel, két pasi és egy nő felállással illusztráljuk a kapálózó, űrszexes pózt.