Az nem új, hogy mindenből készül pornó, de a képregényekből készült filmeknek külön hagyománya van az iparágon belül. Nincs az a rajongó, aki ne képzelte volna el, mit művel Batman Macskanővel, vagy épp mi lehet Wonder Woman ruhája alatt. Az internet segítségével most pár kattintással meg is tudhatjuk ezt.

Bosszúállók

Az év legnézettebb filmjeinek egyikéből, az Avengersből is készült már természetesen pornófilm. Az ötlet mrá csak azért is pikáns, mert ott van például a zöld rombológép, Hulk is, bár ezt nem bonyolították túl, és egyszerűen zöldre festettek egy felettébb kigyúrt férfit, aki ha már ott van, jól meg is dugja Black Widowt. A film speciális effektjei is kiemelendők, Vasember repülés közben bármelyik Film+-os tudományos-fantasztikus filmbe elmehetne.

Batman és Robin

Nagyszerű rajzfilmes intróval indul a film, ami gyorsan átvált valódi szereplőkre. A jelmezek semmivel sem rosszabbak, mint az 1966-os sorozatban látottak, bár itt azért egészen máshogy intézik el ezt a Macsakanő-problémát, mint ahogy azt korábban megszokhattuk, bár elmondható, hogy Batman és Robin itt is minden lyukat megpróbál betömni a sztoriban.

Macskanő

Igazságtalanok lennénk, ha nem válogatnánk be Macskanő egyéni jogon kapott filmjét, amiről nem tudni, mennyi köze van Batman emblematikus barátnőjének eredettörténetéhez, de annyi biztos, hogy bejönnek neki a nők is. Annyira, hogy kis ácsingózás után össze is jön eggyel, hogy aztán a kezdeményezést átvéve egy felcsatolható dildót is felvonultat az örömök maximalizálása érdekében.

Pókember és Wonder Woman

A lehető legolcsóbb megoldás: Pókember- és Wonder Woman-jelmezt is lehet már kapni szinte minden sarkon, ezért nem is csoda, hogy többen is bemutatták már, mit csinálnak akkor, amikor épp nem a világot mentik meg. Talán nem meglepetés, ezért elmondjuk: szexelnek.

Justice League

A Justice League pornósításában is feltűnik Wonder Woman, sőt, ő van az egész középpontjában. Ezt só szerint kell érteni, mivel Batman, Robin, Green Lantern és Flash is körbeállják egy izgalmas munka közben, és szép sorban leszopatják. Az egész jelent arra bizonyíték leginkább, hogy a képregényhősök között zavaróan kevés ismert nő van, ezért tényleg Wonder Woman szinte az egyetlen dugható karakter.