horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Öt szexjelenet az Emmanuelle-filmekből

2012.10.21. 09:17 Módosítva: 2012-10-21 17:49:53

2012. október 18-án feladta betegségével folytatott küzdelmet Sylvia Kristel, aki az Emmanuelle-filmek főszereplőjeként generációk szexuális fejlődését határozta meg, úgyhogy megpróbálunk rá méltóképp emlékezni, és felidézni, mik voltak azok a jelenetsorok, amiket csak titokban nézhettünk meg apu eldugott kazettáján. A jeleneteket megnézve a film nem véletlenül okozott több országban botrányt, hiszen nem csak az olyan dolgokat népszerűsítette, mint a hármasszex, hanem még a leszbikus szexet is olyan kendőzetlenül mutatta be, hogy attól kiakadt az akkori romlottságméter.


Bár az Emmanuelle-filmekben lehet látni némi szőrrel takart puncit is, azért az erotika-faktoron jól láthatóan sokkal többet növelt a gátlástalan játszadozás a mellekkel. Ezen a rövid videón például más sem látható, csak Sylvia Kristel melle, és aktuális választottja, aki örömet okoz neki.

Kristel ezúttal a dzsungelben kívánja meg aktuális szeretőjét, akit persze meg is kap. A jelenetet elnézve egyáltalán nem csoda, hogy ekkora klasszikus lett az Emmanuelle-filmekből, arcra élvezéseken és dupla análon szocializálódott néző számára szinte ijesztően intim képek ezek.

Csak hogy eloszlassuk a tévhiteket, az Emmanuelle-ben nem csak leszbikusok vannak, ráadásul nem is csak szex van, bár mindenkit ez utóbbi érdekelt. Erre utal az is, hogy még egy olyan jelenet is érdekesnek számít, ami mindössze arról szól, hogy a címszereplő fetreng egy kicsit a homokos tengerparton, láthatunk némit a puncijából, aztán ölelkezik egyet.

Az Emmanuelle 2-ben egy kisebb képzelgés is belefér, a boldoggá tett nő ezúttal egy teljesen átlagos takaró alatt lezavart dugás közben képzeli el, ahogy egynél sokkal több férfi foglalkozik csak vele.

Esik az eső, hintázik a nő, majd megérkezik a férfi, egymásnak esnek, a férfi pedig szájjal kényeztet. Minden sáros, mindenki nagyon boldog, ez a rövid története az Emmanuelle 4 esős jelenetének.