horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: a fotel tetején billegve

2012.10.26. 20:33

Az eheti póz semmi extra, egyszerű hátsó szexpóz, csak épp a fotel tetején, ide kattintva megnézheti, hogy kell ezt elképzelni. A pózhoz a nőnek fel kell ülnie a fotel tetejére, de célszerű nem teljesen leülni ugye, a farát a behatoláshoz hagyja szabadon, és a combjain üljön. A férfi a fotel mögött állva közelítsen a nőhöz, és ha a kezét a nő csípőjére teszi, irányíthatja a mozgást. A pózban az a csodálatos, hogy művészet úgy dugni a fotel tetején, hogy az ne boruljon fel – ez intenzitástól és szenvedélytől is függ. Ha a nő a testúlyát nem hátra, hanem valahogy előre helyezi, kivitelezhető a póz. Ha a férfi jóval magasabb, mint a nő, ezt a szexpózt mindenképp ki kell próbálniuk, a nagy magasságkülönbség a fotel tetején ülve korrigálható. De hogy ebben a szexpózban bárki is hatalmasat élvezzen, az egyelőre kérdés. Ha önnek összejött, mindenképp írja meg a velvetszex@mail.index.hu címre.

A pornómegosztókat feltúrva bőven akad foteles dugás, a leghétköznapibb lakossági kanapés pornójelenetet választottuk a foteles szexpózhoz. Igaz, az alábbi jelenetben mindenhol csinálják: a fotel mellett, a fotelben, a fotel előtt, csak épp a fotel tetején nem.