18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pornósként dolgozott a szőke hercegnek szerződtetett színesz, kirúgták

2012.10.27. 19:29

A 30 éves, skót musical színész a BBC musicales tehetségkutató műsorában lett ismert, az Alhambra Színházból rúgták ki pornós múltja miatt. A házas Craig Chalmers Ryan Ryder néven pornózott, egy 19 perces filmje mindmáig fent van a pornómegosztókon. A férfi meztelen fotói állítólag egy ügynökség oldalán is láthatóak voltak, azonban a botrány kirobbanása óta az oldal nem érhető el. A színház szóvivője azt nyilatkozta, Chalmers felnőttfilmes múltja összeférhetetlen az egész családokat szórakoztató színdarabokkal: az expornós a szőke herceget játszotta volna a Hamupipőke pantomim változatában.

A furcsa a történetben az, hogy miért most szúrt szemet Chalmers pornós tevékenysége, amikor a 2007-es Andrew Lloyd Webber-féle musicales tehetségkutatóban ötödik lett. A 30 éves színész egyébként férfi-sztriptíz csapatban is dolgozott (G-Force), illetve volt egy rövid próbálkozása a No Reason nevű fiúzenekarban.