horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: arctámadó vákuum

2012.10.31. 20:38

Akárcsak az Alienben a facehugger, úgy tapad a férfi arcára a vagina az eheti pózban (ide kattintva láthatja). A férfi háttal fekszik az ágyon, a feje az ágy széléhez essen. A nő az ágy széléhez álljon a földön természetesen, combjaival körbefogva a férfi arcára, és háttal a férfinak üljön az arcára. Természetesen mozogjon úgy, ahogy a linkelt képen is látni. Ez az orális póz tulajdonképpen a mélytorkozás fordított verziója. Azoknak ajánljuk, akik szeretnek valami újat kipróbálni, és azoknak a nőknek, akik kicsit kontrollfreakek. És az alázatos férfiaknak is ajánljuk szeretettel.

A vákumos szexpózra lovagló pózból is lehet váltani. Variálható a póz ujjazással és természetesen azzal is, ha néha a nő nem akarja összeroppantani a férfi fejét. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy a nagy szenvedélyben a férfi is kapjon levegőt a nyelvcsapások közt. Az arcraülős, dominás pózhoz vállalható pornót nem találtunk  – temérdek húgyfétisest ilyen pózban sajnos igen. Így egy egyszerű jelenettel illusztráljuk a pózt.