Még a horrorfilmek nézőinek is igénye van a szexjelenetekre, akkor is, ha az a legtöbbször átcsap komikusba. Az Ördögűző megjelenésekor a kereszttel maszturbálás nagyon durva jelenetnek számított, ma már inkább csak mosolygunk rajta. Viszont ennél is voltak bizarrabb ötletei néhány horrorfilmrendezőnek. Nézzen erőszakoskodó fákat, arcraélvező ufószerű babát, vagy orális szexet leszakadt fejekkel!

Evil dead - amikor egy fa erőszakoskodik

Sajnos a konkrét jelenetet nem találtuk meg, de a trailerben kapunk egy kis ízelítőt abból, milyen az, amikor egy parkban életre kel az egyik fa, és kedvet kap a film hősnőjéhez. Igen, az Evil Dead című filmben egy fa megerőszakol egy nőt.

Re-animator – boncasztalon nyalás

És nem csak egy egyszerű nyalás. A boncasztalon fekvő, természetesen meztelen nőt egy leszakadt, ám mégis "élő" fej nyalja ki, miközben még csókokért is könyörög. Az egyszerre undorító és nevetséges jelenetet 3:15-től tekintheti meg.

Galaxy of terror - az erőszakos óriáskukac

Hasonló a fás erőszakhoz, ám a Galaxy of terrorban az alkotók továbbmentek, és nem holmi parkbéli fákkal erőszakoltatják meg a főhősnőt, inkább egy baromi nagy kukacot küldenek rá. Természetesen az erőszakos kukac a közösülés előtt még a nő ruháit is letépi, hogy a nézők is örülhessenek valaminek.

High Tension - leszakadt fej szopatása

Igen, egy újabb orális szex egy újabb leszakadt fejjel, ám itt az örömet szerző fej egy nőé, az élvezkedő fél pedig egy szimpatikusnak cseppet sem mondható pasi egy lepukkant teherautóban, aki kéjesen hörög, miközben a háttérben hallhatóan gyerekek játszadoznak. Dolga végeztével a pasi kidobja a teleélvezett és leszakadt fejet, majd szépen elhajt a naplementébe.

Feast  - arcraélvező ufószerű baba

Egyetlen másodpercét sem tudtuk értelmezni az alábbi jelenetnek, amiben csak annyit látunk, hogy egy bombákkal összekötözött nőre egyszer csak ráveti magát egy nyálkás, ufószerű szörnybaba. A lénynek mintha hatalmas farka lenne, amit ha jól látunk a nő arcába gyömöszöl, és egy rövid ugrabugra után már le is pattan róla, miután a nő egy nagy adag fehér trutymót köp ki. Inkább nézze meg, és döntse el ön, hogy mit lát.

Ördögűző - a klasszikus kereszttel maszturbálás

A jelenet, amit szinte mindenki ismer, de idetesszük plusz egyként, mielőtt levelek érkeznének a szekresztőségbe, hogy hogy voltunk képesek kihagyni egy ennyire fontos, filmtörténeti momentumot.