horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: a légkalapácsozás

2012.11.16. 20:34

Az eheti pózt azoknak a nőknek ajánljuk, akik haladó jógáznak, és azoknak a pasiknak, akiknek igen erős a combizmuk. A heti pózban ugyanis a nő eléggé kitekert pózban fekszik a hátán, mint egy haldokló bogár, a férfi pedig felette állva reszeli őt – pont úgy állva, ahogy a betont fúrják a munkások. Az ajánlott pózt ide kattintva megnézheti. A nő gyertyaállásból veheti fel a pózt a legegyszerűbben, és mintha csak a halasana jógapózhoz készülne, hajtsa le a lábait maga mellé, oldalra. Szorosan összezárva. A férfi a nyakatekert pózban fekvő nőbe hatoljon be állva, a farkát lefelé tartva. Aki ezt a pózt képes egy puha ágyon így végigcsinálni, mindenképp írja meg tapasztalatait a velvetszex@mail.index.hu mail címre. Azt senkinek nem ajánljuk, hogy öt percnél tovább próbálkozzon a légkalapácsozással, elvégre a nő tényleg kitekeredve fekszik az ágyon.

Bármennyire is látványos, a pornómegosztókon nem találtunk ehhez fogható szexpózt, így inkább egy sokkal egyszerűbb, kellemesebb, mindkét félnek élvezetesebb pózzal illusztráljuk az eheti pózt.