Ezen a héten úgy döntöttünk, komolyra vesszük a figurát, és a politikai botrányokkal is jól járó pornóst karolunk fel. Jill Kelly a maga 41 életévével még jóféle, érett MILF-nek minősülne, de 13 év után 2006-ban végleg letette a péniszt. 1999-2005 között filmeket is rendezett saját cégének, ami csődbe ment, majd a Penthouse vásárolta fel. Műfajilag majd mindent bevállalt a dupla análtól egy szaftos leszbizésig, összesen mintegy 400 filmet forgatott. A magasművészetekben is kipróbálta magát, Spike Lee egyik filmjében is szerepelt.

Kezdetekben az iskola elvégzése után öt évig sztriptízelt, majd pornós barátnője miatt mélyebben alámerült a szexiparban. A hardcore mellett softcore erotikus filmeket is vállalt, és összesen hat rangos szakmai díjat szoríthat szilikonmellei közé. Mielőtt elindítaná Jill Kelly eme gyöngyszemét, felhívjuk a figyelmet, nehogy összekeverje a David Patraeus amerikai tábornokot lejárató Jill Kelley-vel. Az amerikaiak márpedig összetévesztik: amióta kitört a botrány, kelly filmjeit ötször annyian veszik, mint eddig, és most a celebpornókra szakosodott Vivid Entertainment is műsorvezetői munkát ajánlott neki a VividTV-nél, amin egy katonai témájú pornómaraton fut majd januárban – írja a TMZ.

Ha nagyon begerjedt Jill Kellyre, de kevés videót lel a nevével, tegyen próbát a többi művészneve (Adrian, Calista J., Calista Jammer, Calista Jay, Jill Kellie, Jill Kelley, Jill Kennedy, Jill Roberts, Seth, Seth Damian, Seth Damien) beütésével is!