A zokniban dugás az egyik leglelombozóbb dolog, ami történhet az ágyban. Ez azért érdekes, mert a többi ruhaneművel sokkal elnézőbb az átlag, sőt, sokan kifejezetten arra gerjednek, hogyha vágyuk aktuális tárgyán egy csizma van. Persze soha nem az ormótlan hótaposókról van szó, hanem a szexi magassarkú bőrcsizmákról, amiknek az amatőr pornók világában is nagy hagyománya van. Ezekből gyűjtött össze a Fleshbot tízet, amiből mi kiválogattuk a legjobb ötöt.

Csak a csizma

Első versenyzőink nem gondolták túl a dolgot, nekik tényleg csak egy térdig érő csizma kellett a bulihoz. Bár az erotika-faktoron ront némit a besérgult harisnya, a szexibb darabokról valószínűleg le tudtak mondani a nagy videó kedvéért.

Lovagolva

Itt nem csak a lábbeli levételével nem törődött senki, hanem a szexi fehérnemű is fennmaradhatott, köztük persze a szintén sokakat beindító harisnyakötővel. Csak remélni tudjuk, hogy azért megmosták a talpat, mielőtt felmásztak a szép tiszta ágyneműre.

PVC

Mi bátran merjük feltételezni, hogy a videón elég rendesen torkondugott nőn csizma is van, ha már a mindössze egy seggel szereplő férfi bevállalta a seggnél és pöcsnél kivágótt PVC nadrágot.

Forever alone

Mit tegyen a nő, akinek nincs kivel összejönni, de nagyon szeretni úgy elélvezni, hogy csizma van rajta? Az adekvát megoldás természetesen az, ha egy vibrátor segítségével hozza ezt össze, hogy aztán a végeredményt feltegye az internetre.

És megint lovagolva

Egy újabb párocska nem törődött a bacikkal, és cipőben ment az ágyra. A csizmás lovaglás rajongói egyébként úgy tűnik, szeretik ezt összekötni egyéb fennmaradó fehérneműkkel is, amik ebben az esetben is láthatók, igaz ezúttal hátulról.