horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Így pattognak a mellek játék közben

2012.11.20. 20:25

Fenébe a videókkal, amelyeken egy random csöcsi csak úgy tárogat, magához nyúl, vagy dugják: vannak olyanok is, amelyeken Wii-znek, méghozzá félmeztelenül. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat, az elsőn Emma Frain modell hulahoppozik, a Zoo Magazinnak.

A következő felvétel is egy magazinnak (Nuts) készült, és sokkal jobb, mert ketten játszanak rajta. Egyrészt azért remek, mert négy mell pattog egyszerre (jó, viszonylag egyszerre), másrészt itt nem csípőkörzés van – inkább úgy néznek ki, mintha fél kézzel légdobolnának.

Ha viszont le tud mondani a fedetlen mellek látványáról, akkor az alábbi videót ajánljuk, amelyen egy fekete szettes lány látható, aki a jelek szerint gyakorlott táncos. A padló is szép.

Fanfannak, a fenti alkotásban látható amatőr francia modellnek egyébként lila bugyija is van.

Végül pedig jöjjön az összes eddigi videót magasan verő csípőkörzés: igaz, hogy ez a lány pólót is visel, de a fenekét nagyon ügyesen tekergeti. A pasija persze egy rohadék, de ez önt ne zavarja.