horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Király Kati, aki Kelemen Annával is leszbizett

2012.12.22. 20:04

A szőke hajú Király Katalint Michelle Pfeiffer pornós másának tartja az Imdb, 1999-ben kezdte felnőttfilmes pályafutását. Kate, Cathy Moore, Katalin , Katalyn, Samantha, Kathy Moore néven is ismert pornós, aki csak és kizárólag nőkkel forgat. De van, hogy a kategórián belül fisting jelenetet is csinál. Bár alkalmanként dolgozik együtt férfiakkal, de kizárólag solo jelenetben vagy csajokkal lehet őt látni akkor is. Gyakran használ segédeszközöket a felnőttfilmjeiben. Király Kati a legnagyobb ügynökségek alkotásaiban látható, dolgozik a Hustlernek, a Private-nek, az Evil Angelnek és a Digital Sinnek is. Aktmodellként is dolgozik. Számos pornószínésznő mellett forgatott együtt Kelemen Annával is, sajnos elég rossz minőségű a videó, így más videóval illusztráljuk Király Kati munkásságát.

Ahhoz képest, hogy 1999 óta felnőttfilmes, nem sok filmet forgatott, a nemzetközi adatbázis 59 filmet jegyez a neve mellett. 2002-ben ő volt Miss Május a Playboyban, a VivThomas a legjobb modellnek választotta 2005-ben. Magánéletéről semmit nem tudni hivatalosan, régimódi pornós, se tumblre, se Twittere nincs, korábban blogot írt, de az inkább a PR-ról szólt, mintsem az életéről.