horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Dolly Buster, a lufimellű pornólegenda

2012.12.28. 22:32

A németek kedvelt MILF-je, asszonynevén Nora Baumberger Prágában született 1969-ben. Dolly Buster producerként, rendezőként és színészként is ismert, felnőttfilmes pályafutása alatt többszáz európai pornófilmben szerepelt, és ezzel hatalmas hírnévre tett szert a kilencvenes évekre. 2004-ben szeretett volna bejutni az Európai Parlamentbe cseh politikusként, de pártja mindössze 0.71% támogatást kapott csak. Jelenleg a férjével, Josef Baumbergerrel él Németországban, úgy tudni, festeget és rajzolgat. A szőke hajú, lufimellű pornóst rengeteg análjelenetben látni a neten, vállal dupla behatolást is, így még az is ritka, ha csak egy férfival látni a filmjeiben. Buster húszévesen kezdett el pornózni – itt kell megjegyezni, hogy amikor Dolly Buster egy-két éves volt, akkor fedezte fel Riccardo Schicchi Cicciolinát.

A nyolcvanas és kilencvenes évek pornósztárja szétplasztikáztatta magát, az arcára és a testére alig lehet ráismerni. Dolly Bustert 39 évesen Németországban a legszexibb pornósának választották.