18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A pezsgő háromféle megjelenése a pornóban

2012.12.31. 21:44

Első szereplőnknél a szexnek nem része a pezsgő, hanem előzménye. A valósághoz ez közelít a legjobban, bár a szereplő két hölgyről erős a gyanúnk, hogy ekkora fogyasztás után nem kívánták volna meg egymást. A pezsgő itt inkább az exkluzivitást próbálja kifejezni, biztosan valami nagy alkalomról van szó.

Rocco Siffredi igazi úriember módjára bontja a pezsgőt, és miután jól felrázta, az üveg egész tartalmát a kikötözött lányba ereszti. Nem, nem a szájába. A mutatvány élvezeti értéke valószínűleg a nullához közelít mindkét fél számára, dehát a pornó egyrészt nem erről szól, másrészt erős a gyanúnk, hogy ez is csak azt mutatja be, hogy Siffredi mindent megtehet.

Az amatőr pornó világában is népszerű irány a pezsgősüveggel maszturbálás, itt például egy fürdőkádban fetrengő lány örvendezteti meg magát eggyel. A mutatvány felettébb veszélyes, mert ameddig Rocco művében el tudjuk képzelni, hogy legalább valamennyire vigyáznak a higiéniára, itt simán összejöhet egy jó kis gombás fertőzés.