Jelmezes hóember

Ha már készültek hóemberes horrorfilmek, teljesen logikus, hogy a pornóiparban is szerepet kell kapniuk. Ebben a valószínűleg nagyon low budget mesében ezt úgy oldották meg, hogy fehérbe öltöztettek egy férfit, akinek répa helyett természetesen egy műfaszt tettek az orrára, hogy azon is tudjon élvezkedni a szerencsés kiválasztott. A végén azért részesü örömökben a hóember-jelmez alatti férfi is, ezért a klasszikus úton is magáévá teheti a lányt.

Igazi hóember

Na de hogy lehet dugni egy igazi hóemberrel? Hát első sorban pénz kell hozzá, hiszen a főszereplő nő valószínűleg nem vállalta volna el csak úgy, de a végén talán még élvezte is, ahogy az érdeklődő riporter asszony vigyorával kísérve vergődhet egy kicsit a saját bevallása szerint is baromi hideg hóemberen. Mivel maga a hóember is mosolyog, ezért biztosan mindenki jól járt.

Síoktató

Csak hogy nehogy leragadjunk a hóembereknél, itt egy jó kis síelős film. A sok hó láttán a téli sportokra fogékonyak szájában biztosan összefut a nyál, hiszen akár sportolni is lehetne benne. Választott filmünk két hölgy főszereplője viszont már a helyszínen jön rá, hogy egyáltalán nem érdekli őket a síelés, ellenben nagyon szeretnék, ha dughatnának egyet hármasban a síokatójukkal. Mivel szép a táj, ezért a hegyen, hiszen a havas táj látványa valóban jól megy az arcra repülő spermához.