horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: guggolva az asztalon

2013.02.01. 20:37

Az eheti pózt gyors szexhez ajánljuk, azoknak, akik szeretik hátulról, és akik nem ragaszkodnak az ágyhoz. A pózban, amit ide kattintva láthat, a nő az asztalon guggol, a férfi pedig hátulról közelít. A guggolást csak és kizárólag olyan helyen érdemes kipróbálni, ahol a felület stabil, és ahol a férfi hozzá tud férni a nőhöz állva. Azoknak különösen ajánljuk, akiknél nagy a magasságkülönbség, mint amilyen például Sacha Baron Cohen és Isla Fischer. A póz egyetlen hátránya, ha a nő nem tud sokáig guggolni, illetve ha guggolás közben nem tud koncentrálni arra, hogy élvezze is a szexet. A férfinek a legkényelmesebb, bár övé a legnagyobb meló: amíg a nő guggol az asztalon, addig neki kell odatennie magát.

A pózt egy asztali szexjelenettel illusztráljuk, az eheti póz ugyan nincs az alábbi videóban, de pár ihletet meríthet, ha a hétvégén felavatná a konyhaasztalt.