Nem ez az első példa rá, hogy az internet legfontosabb részeit ötvözik, de mindig jó látni, hogy micsoda kreatív szuperagyak dolgoznak a pornóiparban. Ezúton meg is emeljük a kalapunkat azok előtt, akik rájöttek, hogy a pornószínészek nem csak cumshotot, anált, szopást és hasonló dolgokat tudnak eljátszani, hanem például azokat a mémeket is, amik korábban már bejárták a teljes internetet. A jelenleg még csak két részből álló Memes I'd Like to Fuck sorozatban Veruca James a surprised kitty névre hallgató szupercuki cicát játssza el, James Deen pedig a tavaly év végén sztárrá vált Ikea monkeyt.

Veruca James

Veruca James igazán titokzatos nő, mivel csak annyit tudunk róla, hogy 2011 óta boldogítja a pornóipart, valamelyik év júniusában született, fekete haja van és termsézetesen van csillagos és virágos tetoválása is. Ami sokkal fontosabb, hogy pár másodperc erejéig a surprised kitty bőrébe bújt, és érezhető is a hasonlóság a két karakteren.

James természetesen hangokat is adott a produkcióhoz, úgyhogy aki videón akar részesülni a pornó-surprise kitty élményben, annak is teljesítjük minden vágyát.

És ne felejtsük el, hogy Veruca Jamest egy csomó más élethelyzetben is láthatjuk, az alábbi videóban például szex közben.

James Deen

Deenről már sokkal többet tudunk, mint kolléganőjéről, ő 1986-ban született, és már 18 éves korától pornózik. Jelenleg a szakma egyik legnagyobb sztárja a 173 centi magas férfi, amit jól jelez, hogy havonta nagyjából húszezer dollárt, azaz négy és félmillió forint körüli összeget vág zsebre filmjeiért. De ami a legfontosabb, hogy egy rövid felvétel erejéig belebújt az általunk is nagyon kedvelt Ikea monkey bőrébe.

A videós verziót is megtekinthetjük, Deen elképesztő magabiztossággal hozza a semmit nem csináló majmot!

És végül tekintsük meg James Deent akkor, amikor épp nem majmot játszik, hanem egy férfit, aki elég rendesen megdug egy nőt! A szerencsés asszony Amy Ried.