horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: kinyújtva dagasztva

2013.02.08. 20:53

Kísérletezőknek, pornórajongóknak ajánljuk az eheti pózt, amihez kell egy szék, és egy olyan nő, aki minimum úgy mozgatja a csípőjét, mint Beyoncé a Super Bowlon. A szexpóz hasonlít a kanapé pózhoz, a széken a férfinek kell feküdnie, a háta legyen a széken, a támlába kapaszkodjon bele, a lábai pedig legyenek a földön – az eheti pózt ide kattintva láthatja. A nő a férfin mozog, ülve, háttal neki, a dagasztás arra a csípőkörzésre utal, amivel mozog a férfin. A póz valószínűleg senkinek nem kényelmes, és némi izommunkát is követel mind a férfitól, mind a nőtől. Elképzelhető, hogy ha a nő tud bánni a hüvelyizmaival, akkor orgazmus is kiszenvedhető. De inkább tükör előtti látványosságnak, házipornózáshoz alkalmas, mint óriási szexcsatához.

Az eheti pózt egy székes jelenettel illusztráljuk, a maszti annyira jól sikerül, hogy a szék is beleremeg (a második perctől érdemes nézni).